BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,75
ÖĞRETMEN

Okul yaptırmak için kermes açtılar

Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 3'üncü Geleneksel Kermesi ilçe esnafının da desteği ile Zeytinburnu Meydanı'nda gerçekleştirdi. Bu sefer gerçekleşen kermes okul yaptırmak içindi.

Zeytinburnu Belediyesi'nin desteğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen kermes, Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclisi, ilçe esnafı ve Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Zeytinburnu Meydanı'nda gerçekleştirdi.

Kermeste kitap ve kalem gibi ürünler satarak okulun yapımına katkı sağlamaya çalışan Gülsüm Akgün, "Bu yılkermesimizin üçüncüsü düzenleniyor. Buradan elde edilen gelirle bir anaokulu yapılacak. Satışlarımız güzel gidiyor." dedi.

ANAOKULU YAPTIRMAK İÇİN KERMES AÇTILAR

Kitap satarak katkı sağlamaya çalışan Asuman Sula Durmuşoğlu, "Üç senedir Zeytinburnu Meydanı'nda kermesdüzenliyoruz. Buradan elde ettiğimiz gelirleri her sene kimin ihtiyacı varsa ona bağışlıyoruz. Bu yılki kermesimizi de Zeytinburnu'ndaki bir anaokulu yapımı için açmaya karar verdik" dedi.

Kermes içerisinde giysi reyonunda satış yapan Türkan Kurtuluş, "Bu proje, zor durumda olan ev kadınlarına destek amaçlı bir projedir. Anaokulu açıldığı takdirde zor durumda olan ev kadınlarının çocuklarına öncelik verilecek. Bu sayede onlara destek vermiş olacağız" dedi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR