BIST 10.225
DOLAR 32,26
EURO 34,94
ALTIN 2.439,00
MEMUR

Öğretmenler seçimde sandık görevi alacak mı?

10 Ağustos günü cumhurbaşkanlığı seçiminde görevlendirilmesi için bakanlık tüm okullardan öğretmen listeleri topluyor

MEMURLAR- Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde öğretmenler sandık görevi alacak mı? 10 Ağustos'ta gerçekleştirilecek seçimler için öğretmenlere görev çıkacak mı?

İŞTE CEVABI; 

Bilindiği gibi 10 Ağustos 2014 Pazar günü Türkiye ilk kez cumhurbaşkanını seçecek. Seçimler yaz ayına denk geldiği için tüm öğretmenleri vuran bir izin dalgası gündeme gelmişti. Başbakanlıktan yapılan açıklamada devlet memurlarının izinlerinin iptal edileceği yönünde haberler çıkmıştı. Buna istinaden Milli Eğitim Bakanlığı il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri vasıtasıyla tüm okullardan tek tek öğretmen listesi toplamaya başlıyor.

Bakanlık tüm milli eğitim müdürlüklerine gönderdiği listede her okulda aylıksız izin kullanan veya naklen ataması yapılanlar haricindeki tüm personelin isim listesinin yer aldığı bir dosyayı göndermelerini istedi. Kurumlar hazırladıklar listeleri office excel programında düzenleyerek ilçe ve il milli eğitim müdürlüklerine gönderecekler. Belgelerin son gönderim tarihi ise 2 Temmuz Çarşamba saat 17:00 Tüm okul yöneticiliklerine duyurulur.

Kaynak: mebpersonelleri.com

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR