BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,97
ALTIN 2.447,78
ÖĞRETMEN

Öğretmenler maaşınız eksik yatıyor olabilir!

4/B sözleşmeli kadrosundan 4/A sözleşmeli kadrosuna geçen öğretmenler bu habere dikkat! Maaşınız eksik yatıyor olabilir!

Sözleşmeli 4/B kadrosundan 4/A kadrosuna geçen öğretmenlerin maaşlarının yanlış hesaplandığını ve eksik yattığını iddia eden Eğitim Söz Sen sendikası öğretmenleri maaşlarına dikkatli bakması konusunda uyarıyor!

Sözleşmeli (4/B)  Kadrosundan    14.06.2011  tarihinde KHK ile kadroya  geçen  sözleşmeli  öğretmenlerimizin maaş  bodrolarında  halen  kıdem/yıl  ve  derece/kademe   bilgilerinin  işlenmediği veya yanlış olduğu görülmektedir.

Bu nedenlerden  dolayı  öğretmenlerimizin   maaş  bilgilerinde  eksiklikler  olduğu,bu  sebeple  bilgileri  yanlış  olan  öğretmenlerimizin  MEBBİS  bilgilerini  inceleyerek , hizmet  dökümlerini  alıp   2013  yılı Mart  ayı  Maaş  bodrolarıyla karşılaştırmaları gerekir.Aşağıda örnek olarak sunulan diğer bodroları  inceleyip, bilgilerini  bulundukları  mal  müdürlüklerinden  düzeltmeleri  kendi  yararlarına  olacaktır. Aksi takdirde mağdur olabilecekleri gibi kıdem ve dereceden kaynaklı maaş ücret farkları da eksik olur.

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR