BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
ÖĞRETMEN

Öğretmenler bugünleri unutmamalı!

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP LideriDevlet Bahçeli, ''Dershane öğretmenlerini mülakatla alacak olan hükümet atanamayan öğretmenlerimize ne diyecektir? Hükümet yangına adeta körükle gitmektedir. Öğretmenler bugünleri unutmamalıdır'' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle:

''Dershanelerin kapatılması ilkesel düzeyde benimsemediğimiz bir durumdur. Evlatlarımızı dershanalere mahkum eden yürürlükteki bozuk sistem değişmeden alınacak her karar boşlukta kalacaktır. Dilini ayarı kalmayan Başbakan'ın şuursuzca davranması kendisine kaybettirecektir. Bizi düşündüren bir başka mesele ise görev yapan öğretmenlerin KPSS şartı aranmadan sözlü sınavla MEB'e dahil edilme kararıdır.

Dershane öğretmenlerini mülakatla alacak olan hükümet atanamayan öğretmenlerimize ne diyecektir? Anlaşılan memuriyete yeni başlayan öğretmenlerimiz hükümete yakınlık uzaklıklarına göre değerlendirmeye alınacaktır. Hükümet yangına adeta körükle gitmektedir. Öğretmenler bugünleri unutmamalıdır. Kalem tutan elleri ile Başbakan'ın üzerine gitmelidir.

Türkiye 10 yıllardır kısır bir döngünün pençesindedir. Kutuplaştırma ile yaşama ruhu tahrip edildi. Türk siyaseti çatışma üreten aktörlerden dolayı anlam ve değer kaybına uğramıştır. İntikam hırsı sorunları içinden çıkılmaz hale getirdi.

'ALO FATİH HATTI'

Başbakan uzandığı ilk telefonla Fatih'lerine emirler yağdıracaktır. Anlaşılan Başbakan'ın paralı askerleri, medyadaki soytarıları 24 saat eksiksiz hizmet vermektedir. Demek ki Alo Fatih hattı biz konuşurken sürekli açık ve çalışır haldedir. Şimdi de bir Alo Fatih haberiniz olsun tehlike büyük çünkü MHP sel gibi kurşun gibi fırtına gibi geliyor.

'BİZE BİR ALO DEMEN KAFİ'

Buradan Başbakan'a bir teklifte bulunuyorum. Üzüntüden Fatih'lerini azarlıyorsun gel bu işi çözelim şahsımın ne zaman ne kadar süre ile nerede ve nasıl konuşması gerektiğini bildirirken senin gönlünü kırmaz sana bir güzellik yapmaktan çekinmeyiz. Yeter ki sıkma canını. Bu kadar dert etme. Her şeyin orta yolu vardır. Bize bir Alo demen kafidir.

Kanunsuz dinlemeler skandaldır. Sayın Başbakan şunu iyi anlaki bu ses kayıtlarının içeriği özel değil genel ahlaksızlığın daniskasıdır. Başbakan bizi ne kadar dinlerse izlerse örnek alırsa o kadar çok şey öğrenecek ve doğruyu görecektir. Ancak kendisi sesimizi kısmak için çırpınmıştır. Şu anda ekran karşısında iki elini başına almış, Kemal Sunal'ın bir filminde Mazlum karakterinin kopyalarını yana döne arıyor.''

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR