BIST 10.173
DOLAR 32,29
EURO 34,94
ALTIN 2.449,89
ÖĞRETMEN

Öğretmen alan değişikliği ile ilgili flaş açıklama

Türk Eğitim-Sen Genel Sekreteri Musa Akkaş, öğretmenlerin alan değişikliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

- Türk Eğitim-Sen Genel Sekreteri Musa Akkaş, öğretmenlerin alan değişikliği ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığında Insan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu'yu ziyaret etti. Alan değişikliği ile ilgili açıklamada bulunan Akkaş, yapılması düşünülen bazı düzenlemeleri basınla paylaştı.

Türk Eğitim-Sen Genel Sekreteri Musa Akkaş'ın açıklaması

Bugün Genel Başkan Yardımcılarımız Talip GEYLAN, Cengiz KOCAKAPLAN ile beraber Milli Eğitim Bakanlığında Insan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu Bey ile görüştük. Eğitimle,öğretmen atamaları konularında değerlendirmelerde bulunduk.

Sayın Genel Müdür yaptığımız görüşmede; Alan değişikliği ile ilgili konuda Meb olarak yan alan değişikliğini düşünmediklerini, farklı branş mezunu olup sınıf öğretmeni olarak görev yapanların ayrıca 540 saat zihin engelliler ve 90 saat teknoloji ve tasarım kursu alanların, kurs gördükleri alanlara geçirilmesini düşündüklerini, bu değişikliği yetiştirebilirler ise Eylül ayı içersinde yapacaklarını açıkladı. İlgilenenlere duyurulur. Sonuçları dilerim eğitimimiz için faydalı olur. Sayın Genel Müdüre öğretmen atamalarında gösterdiği iyi niyetli ve çözüm üretici çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz.

Musa AKKAŞ
Türk Eğitim-Sen

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR