BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
GÜNCEL

O markette satılıyordu personelden aldığı cevap şok etti

Konya'da market zinciri A101'in bir şubesinde bantlı ürün satışı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Yırtık paketleri bantlayarak tekrar satan zincir markete vatandaşlar sosyal medyadan tepki gösterdi.

Konya'da bulunan bir A101 şubesinde bir et ürünün paketinin yırtıldıktan sonra bantlanarak satıldığı görüldü. Vatandaş'ın kasiyere bantlı ürünü sormasının ardından kasiyerin "Paketler açılırken yanlışlıkla yırtılan ürünleri bantlayarak satıyoruz" şeklinde yanıtı tartışmalara neden oldu.

'Paketler açılırken yanlışlıkla yırtılan ürünleri bantlayarak satıyoruz'

Sosyal medya üzerinden tüketici şikayetlerini yayınlayan “denetle!" adlı hesap bugün "Tarım ve Orman Bakanlığı'nı da etiketleyerek, "Konya Selçuklu'da yer alan A101 markette üzeri bantlanmış ürünleri gören takipçimiz personeli uyarıyor. Personel; 'Paketler açılırken yanlışlıkla yırtılan ürünleri bantlayarak satıyoruz' şeklinde cevap veriyor" şeklinde paylaşım yaptı.

"Bantla bantla bitmez"

Paylaşımın altına yapılan yorumlarda ise vatandaşlar tepkisini şu şekilde dile getirdi:

"İyi de biz nerden bilelim yanlışlıkla yırtıldığını? Yanlışlıkla yırtıldıysa bile içindeki ürün zarar gördüyse? Ya da içindeki ürün değiştirildiyse? Bize ne tüm bunlardan! Ürün kurallara uygun satılmak zorundadır. NOKTA!."

"Bantla bantla bitmez"

"Bu urunler modifiye atmosfer paketleme yontemi ile paketleniyor diye biliyorum.yani o paket yirtildiginda raf omru asla uzun olamaz.direk çôp."

"Bu personelin suçu değil tamamen üstlerin yapmış olduğu baskı kaldırıp atsan neden fireye yazıldı niye mağazanın firesi yüksek ürünü atma vs vs yani suç personelin değil tamamen bizim bu yerleri seçip yıllardır kalkındırıyoruz"

"Bantın antibakteriyel etkisi var galiba"

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR