BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,18
ALTIN 2.246,06
MEMUR

Mülakatsız memur alımı başladı! Başvuru şartları nelerdir?

Mülakatsız memur alımı kapsamında gerçekleşecek olan KPSS 2020/1 tercih başvuruları başladı. ÖSYM başkanı Halis Aygün konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden detayları paylaşırken bu kapsamda memur olmak isteyen adayların belirli şartları da taşıması gerekiyor. Peki, KPSS 2020/1 tercih başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? Mülakatsız memur alımı KPSS 2020/1 başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar ve tercih robotu!

KPSS 2020/1 TERCİH BAŞVURUSU NASIL YAPILIR, ŞARTLARI NELERDİR? MÜLAKATSIZ MEMUR ALIMI KILAVUZU!

Kamu, kurum ve kuruluşlarında, belediye ve üniversitelerde yapılacak olan mülakatsız memur alımı başvuruları bugün itibarıyla ÖSYM tarafından başlatıldı.

KPSS 2020/1 TERCİHLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

ÖSYM Başkanı Aygün: KPSS-2020/1 tercih işlemlerini başlatıyoruz

ÖLÇME, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, KPSS-2020/1 bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına tercih işlemlerinin 23 Temmuz- 4 Ağustos tarihlerinde yapılabileceğini duyurdu.

KPSS 2020/1 TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

Tercih işlemleri, Ek'te yer alan KPSS-2020/1 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr/ internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

TABLO-1.Ortaöğretim Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadro ve Pozisyonlar

TABLO-2.Ön Lisans Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadro ve Pozisyonlar

TABLO-3.Lisans Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadro ve Pozisyonlar

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR