BIST 9.066
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.293,43
GÜNCEL

Müge Anlı'da kan donduran olay! Çıplak bedeni kafatasından ayrı bulundu! Cinsel organının fotoğrafını yollamış...

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan, başı ve vücudu ayrı bölgelerde kesik halde bulunan Manisalı marangoz Abdurrahman Aysu cinayetinde akıllara durgunluk veren detaylar ortaya çıktı. Aysu'nun sosyal medyadan kadınlara ve hatta eşinin yeğenine cinsel organının fotoğraflarını gönderdiği ortaya çıktı.

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıllara durgunluk veren bir cinayet ele alınıyor. Manisa'da marangoz olarak geçimini sağlayan Abdurrahman Aysu'nun şüpheli ölümünde detaylar ortaya çıkmaya başladı. Öldürülen yaşlı adamın sosyal medya hesabından cinsel organını paylaştığı ortaya çıktı. Bu ayrıntıların ardından Müge anlı bunun bir 'utanç cinayeti' olabileceği hususuna dikkat çekti.

Müge Anlı'nın programında işlenen Abdurrahman Aysu cinayetinde yeni ve şaşırtan detaylar ortaya çıktı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, bugün ekrana taşıdığı cinayetle ilgili şaşkına çeviren detayları paylaştı. Manisa'da yaşayan 54 yaşındaki Abdurrahman Aysu, 20 Mart 2016 tarihinde ailesiyle tartışıp ormana gideceğini söyleyerek evden ayrıldı.

Günlerce eve gelmeyen ve kendisinden hiçbir haber alınamayan Abdurrahman Aysu'nun, kaybolduktan 13 gün sonra, 2 Nisan 2016 tarihinde cenazesine ulaşıldı.

Manisa'da kaybolduktan 13 gün sonra öldürülüp dere yatağına atıldığı ortaya çıkan evli ve iki çocuk babası Abdurrahman Aysu'nun, kafatası ve çıplak haldeki bedeni ayrı yerlerde bulundu.