BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
GÜNCEL

Müge Anlı yeni sezona başladı! İşte Büyükşen çifti cinayetinin ayrıntıları

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezonunun ilk bölümünde Büyükşen cinayeti ele alındı. Müge Anlı Büyükşen cinayetinin aklına yatmayan ve kafalarda soru işareti bırakan bazı şüpheli detayları masaya yatırdı. Müge Anlı Büyükşen cinayetinin detaylarını araştırmaya devam ederken azmettiricinin ifadesi ortaya çıktı..

ATV ekranlarında gündüz kuşağının izlenme rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezonu bugün başladı. Programın yeni sezondaki ilk gününün 30 Ağustos Zafer Bayramı'na denk gelişi nedeniyle Onuncu Yıl Marşı ile programa giriş yapan Müge Anlı stüdyonun kırmızı balon ve bayraklarla süslendiğini, kendisinin de bu nedenle kırmızı bir elbise ve bayraklarla programa çıktığını belirtti.

Müge Anlı programa sanki ilk kez başlıyormuşçasına heyecanlı olduğunu ifade ettiği program açılışında, yeni sezonda yepyeni konu ve olaylarla ekranlarda fırtına gibi eseceğinin sinyalini verdi. 

Geride bıraktığı 13 sezonda 3 bin 212 kaybı bulan, 930 aileyi kavuşturan ve 181 faili meçhul cinayeti çözen Müge Anlı, yeni sezonuna Türkiye'nin günlerce konuştuğu Büyükşen cinayeti ile başladı.