BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
ÖĞRETMEN

Müdürlük tercihleri başladı!

Eğitim kurumu müdürlüğüne ilk defa ve yeniden görevlendirilmek üzere 13-18 Kasım 2014 tarihleri arasında sözlü sınavda başarılı olan müdür adaylarının başvuruları MEBBİS üzerinden alınacak.

MEMURLAR- Eğitim kurumu müdürlüğüne ilk defa ve yeniden görevlendirilmek üzere 13-18 Kasım 2014 tarihleri arasında sözlü sınavda başarılı olan müdür adaylarının başvuruları MEBBİS üzerinden alınacaktır. Müdürlük Tercihleri ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Eğitim kurumu müdürlüğüne ilk defa ve yeniden görevlendirilmek üzere 13-18 Kasım 2014 tarihleri arasında sözlü sınavda başarılı olan müdür adaylarının başvuruları MEBBİS üzerinden alınacaktır.

Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Görevlendirilmelerine İlişkin İlk defa ve yeniden müdür olarak görevlendirilme takviminde sona gelindi. Mülakatlara itirazlar yapıldı, müdür adaylarının değerlendirmeleri tamamlandı.

Takvimde Sona Gelindi!

Müdürlüğe ilk defa ve yeniden görevlendirme tercihleri 13-18 Kasım tarihleri arasında MEBBİS üzerinden alınacak. 21 Kasım Cuma gününe kadar sonuçlar ilan edilecektir. Görevlendirilen yeni müdürler 24 Kasım’dan itibaren görevlerine başlayacaktır. Göreve başlayan yeni müdürlerin ilk işi müdür yardımcılığı normuna göre kendi ekibini belirlemek olacaktır.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR