BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
İŞÇİ

Milyonlarca çalışan bu tasarıya kilitlendi!

Milyonlarca çalışanın beklediği tasarı Başbakanlık'a sevk edildi. Peki Başbakanlık'a gönderilen tasarıda nelere yer verildi? İşte milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren tasarının tüm detayları.

Milyonlarca çalışan bu tasarıya kilitlendi!

4C'Lİ KADRO İSTİYORBu yıl başında maaşlarında iyileştirme yapılan 4C statüsündeki personelin gündeminde kadro var. Sayıları 23 bin dolayında olan 4C'liler, 4B veya 4A yapılarak kadroya geçirilmek istiyor.ÇALIŞANLAR ERKEN EMEKLİ OLACAK! O ŞART KALKTI!2 MİLYON KİŞİ BÖYLE İŞ SAHİBİ OLACAK! 

Milyonlarca çalışan bu tasarıya kilitlendi!

20'den fazla sorunu içeren talepler arasında 4C'lilere kadro, üniversite mezunu işçilere memurluk, memurlara disiplin affı ve 15 Ocak'tan sonra göreve başlayan kamu çalışanlarına 1 derece verilmesi var. Ayrıca, işsiz olan iş ve meslek danışmanları atama istiyor.ÇALIŞANLAR ERKEN EMEKLİ OLACAK! O ŞART KALKTI!2 MİLYON KİŞİ BÖYLE İŞ SAHİBİ OLACAK!

Milyonlarca çalışan bu tasarıya kilitlendi!

ÇALIŞANLARIN BEKLENTİLERİ NELER?Memurlardan emeklilere, 4C'lilerden üniversite mezunu işçilere, Bağ-Kur ve Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcu olanlardan atama bekleyen iş ve meslek danışmanlarına kadar milyonlarca kişinin gözü hükümette.ÇALIŞANLAR ERKEN EMEKLİ OLACAK! O ŞART KALKTI!2 MİLYON KİŞİ BÖYLE İŞ SAHİBİ OLACAK!