BIST 10.280
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.411,08
GÜNCEL

Metro Turizm skandalı saldırıya uğrayan kadın konuştu

Muğla- İstanbul seferini yapan otobüste muavin tarafından cinsel saldırıya uğrayan kadın ilk kez konuştu. Üniversite öğrencisi olan C.D. yaşadığı cinsel saldırıyı anlattı.

Metro Turizm otobüsünde taciz skandalı olay oldu. Önceki gün yaşanan skandal olay ile ilgili son haberlerin ardı arkası kesilmedi.

Muğla’dan İstanbul’a gelen üniversite öğrencisi C.D., uyurken yanında mastürbasyon yapan muavin hakkında konuştu ve olayı anlattı.

Metro turizmde muavinin cinsel saldırısına maruz kalan C.D, “Toplumda kadınlara yönelik yaratılan baskı ortamı ve kadınlara karşı işlenen suçların cezasız kalması bu yaşadıklarımızı tetikliyor. Caydırıcı bir adım atılmadığı için birileri buradan kendilerine pay çıkartıyor” ifadelerini kullandı.

CD., olayın yaşandığı sırada otobüste tepkisini dile getirdiği anlarda otobüste bulunan insanların kendisine inanmadıklarını belirtti. C.D. yaşadıklarının ardından bu şekilde tepkisiz kalınmasına üzüldüğünü belirtti.

SAPIK MUAVİNDEN AÇIKLAMA

Şirket yetkililerinin “Bak eğer olay doğru ise zaten Adli Tıp'ta ortaya çıkar. Doğruyu söyle” sözünden sonra muavin G.G.'nin “Şeytana uydum yaptım abi” dediği belirtildi. 

SAVCILIK SERBEST BIRAKTI

Metro otobüsünde muavin olarak çalışmaya başlayan G. G.'nin ilk ifadesi Eskihisar Jandarma Karakolu'nda alınmıştı. Karakolda görevli bir kaynak, Hürriyet.com.tr'nin sorusu üzerine, "İfadesini aldık savcılığa sevk ettik. Gebze Savcılığı'ndan salıverildiği bilgisini aldık" dedi. Aynı kaynak, muavin G. dışında, şüpheli sıfatı ile başka kimsenin ifadesinin alınmadığını söylemişti.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR