BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
İŞÇİ

Mersin'de 372 taşeron işçi kadrolu oldu

MERSİN'de 372 taşeron işçi kadroya geçirildi. İşçilerin kadroya alınması nedeniyle TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Vali Özdemir Çakacak'ı ziyaret etti.

Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü bünyesinde çalışan 372 taşeron işçi kadroya geçirildi. TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay, "Bugün bir araya gelmemize vesile olan siz işçi kardeşlerimiz, ülkemizdeki 1 milyona yakın taşeron işçinin adeta lokomotifi oldunuz" diyerek Vali Özdemir Çakacak'a teşekkür etti.

Vali Çakacak, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay'ı sahil Valilik makamında kabul etti. Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe ayrıca, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay, Türkiye Yol-Yapı-İnşaat İşçileri Sendikası Başkanı Ramazan Ağar, Karayolları 5. Bölge Müdür Yardımcısı Turan Yılmaz ve kadroya alınan işçiler de katıldı.

 Yemekte konuşan TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay, kendilerine zaman ayırdığı için Vali Çakacak'a teşekkür etti. Atalay, "Bugün bir araya gelmemize vesile olan siz işçi kardeşlerimiz, ülkemizdeki 1 milyona yakın taşeron işçinin adeta lokomotifi oldunuz. Konfederasyon Başkanı olarak sizlerin kadroya alınmanızdan son derece mutluluk duyuyor, önümüzdeki günlerde diğer taşeron işçilerimizi de bu lokomotife almayı ümit ediyorum" dedi.

Vali Çakacak ise "Sayın Genel Başkanı Mersin'de ağırlamaktan ve taşeron işçilerimizin kadroya geçmesi nedeniyle düzenlenen bu teşekkür yemeğinde bulunmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Karayolu teşkilatı büyük işler yapmakta, büyük projelere imza atmaktadırlar. Ülkemiz hızla büyüyen ve gelişen bir ülkedir. 22 tünelin birbirine bağladığı duble yollar yapılıyor. Bundan sonrası için de bu tür başarılı çalışmaları huzur ve güven içerisinde devam ettirmelerini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 5 Yorum
ÇOK OKUNANLAR