BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,02
ALTIN 2.324,17
İŞ İLANLARI

Marmara Üniversitesi'nden profesör alım ilanı

Marmara Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanını duyurdu. İlana göre Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'ne profesör alacak. Şartları nelerdir? Detaylar haberimizde...

Marmara Üniversitesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere öğretim üyesi alımı yapacak. Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'ne bir profesör alacak.

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN;

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi'ne aşağıda belirtilen Bölüm ve Anabilim Dalına 2547 sayılı Kanunun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla Profesör alınacaktır.

Profesör kadrosu Daimi statüde olup, başvuracak adayların Anabilim Dalı ile "Başlıca Araştırma Eserini" belirttiği dilekçesine özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, ilgili yönetmelik ve yönergeye uygun hazırlanmış 6 takım başvuru dosyasını ekleyerek ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde Rektörlüğümüze bizzat başvurmaları gerekmektedir.

"Yabancı Dille Eğitim yapan Birimlere müracaatlarda Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik uygulanmaktadır. Yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir. Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR