BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.428,65
KPSS

Lise boş kontenjanları TEOG nakil tarihleri

TEOG 2016 yerleştirme sonuçları son dakika gelen habere göre belli oldu. Adaylar sonuçlarını meb.gov.tr ve e okul üzerinden öğrenebilecekler. TEOG nakil işlemleri ne zaman başlayacak? Hangi lisede kaç kontenjan boş? İşte detaylar...

Binlerce öğrenci TEOG sonuçlarını merak ediyor. Öğrenciler hangi okula yerleşeceğini merak ediyor. MEB tarafından açıklanan takvime göre nakil işlem tarihi belli oldu. Nakiller ne zaman başlayacak, hangi lisede ne kadar boş kontenjan var? Detaylar memurhaber.com'da.

Yeni takvime göre, boş kontenjanlar 15 Ağustos’ta ilan edilecek. Yerleştirmeye esas 1’inci nakil tercih başvuruları, 15-19 Ağustos, 2’nci nakil başvuruları 22-26 Ağustos´ta, 3’üncü nakil başvuruları 29 Ağustos- 2 Eylül tarihlerinde yapılacak.

TEOG TERCİH SONUÇLARI NAKİL BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Yeni takvime göre, boş kontenjanlar 11 Ağustos'ta ilan edildi. Yerleştirmeye esas 1. nakil tercih başvuruları, 15-19 Ağustos, ikinci nakil başvuruları 22-26 Ağustos'ta, 3. nakil başvuruları 29 Ağustos-2 Eylül tarihlerinde yapılacak.

TEOG YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN AÇIKLAMA

YEP ile öğrenci alan okulların yerleştirme sonuçları, bugün yani 11 Ağustos tarihinde ve https://e-okul.meb.gov.tr adreslerinde ilan edildi. Öğrenciler, T.C. kimlik numarası ve doğum tarihiyle sonuç bilgilerini sorgulayabilecektir. Öğrencilere ayrıca sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR