BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
GÜNCEL

KYK burs başvuruları için tarih belli oldu mu?

Milyonlarca üniversite öğrencisine maddi destek amaçlı verilen KYK burs ve kredi başvuruları için araştırmalar son günlerde hız kazandı

KYK burs ve kredi başvurularının başlayacağı tarih bu ücretten faydalanmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. YKS sınav sonuçlarının açıklanmasıyla beraber üniversite tercihlerini gerçekleştirecek adaylar eğitimleri süresince devlet tarafından verilecek bu maddi destekten faydalanmak istiyor. Peki, KYK burs ve kredi başvuruları ne zaman başlayacak? KYK burs başvuruları için tarih belli oldu mu?

KYK BURS VE KREDİ BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?
KYK burs başvuru tarihleri için binlerce vatandaş araştırmalarına başladı. Bu ücret ile beraber öğrenciler belirlenen tarihlerde e devlet üzerinden başvurularını gerçekleştirecek ve geri ödemeli – ödemesiz ücretten faydalanabilecek.

KYK BURS VE KREDİ BAŞVURULARI NE ZAMAN ALINACAK?
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunun (KYK) yükseköğrenim öğrencileri için burs, yurt ve öğrenim kredisi başvurularının alınacağı tarih ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Burs başvuruları geçtiğimiz yıl 16 Ekim'de başlamıştı. KYK yurt başvuruları ise geçen sene 19 Ağustos'ta başlayıp 26 Ağustos'ta son bulmuştu.