BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,73
ALTIN 2.399,33
KPSS

KPSS'de bu yöntem kazandırıyor!

Görsel Akademi tarafından uzun çalışmalar neticesinde profesyonel eğitim kadrosu ile hazırlanan 114 DVD'lik genel kültür ve genel yetenek KPSS eğitim seti, adeta başarıyı şansa bırakmıyor..

2014 - KPSS sınav hazırlıklarının başladığı bu günlerde görsel eğitimin öncü kuruluşlarından Görsel Akademi tarafından uzun çalışmalar neticesinde profesyonel eğitim kadrosu ile hazırlanan 114 DVD'lik genel kültür ve genel yetenek KPSS eğitim seti, adeta başarıyı şansa bırakmıyor..

Türkiyenin en başarılı en kapsamlı KPSS DVD eğitim seti

Yapılan açıklamada hayati önem taşıyan 2014 -KPSS sınavında gerçek anlamda başarı sağlanabilmesi için bu günlerde eğitim çalışmalarına başlanılması gerekiyor.

Türkiye'nin uzman eğitimcileri tarafından HD görüntü, mükemmel ses kalitesi ile hazırlanan tam eğitim seti yakın plan profesyonel eğitim kalitesi sunarak KPSS dershanesini aratmıyor. Ayrıca televizyon, bilgisayar, DVD player ve tabletlerden de HD olarak izlenebilen özel set, yanında destek amacıyla birde konu anlatımlı ders kitapları ve muhteşem soru bankası kitabı hediye olarak gönderiliyor.

Görsel akademinin sınavlara gireceklere destek ve tanıtım amacı ile yapmış olduğu kampanyada bu muhteşem KPSS eğitim setine kısa bir süre için 550 TL Yerine 285 TL'ye ve vade farksız 12 aya varan taksit imkanıyla sahip olunabiliyor

Ayrıntılı bilgi için tıklayın
0216 344 33 33

Advertorial

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR