BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
KPSS

KPSS sonuçları bugün mü açıklanacak?

27-28 Eylül tarihlerinde yapılan KPSS ortaöğretim (lise) ve önlisans sınavına giren binlerce adaylar sonuçlarının açıklanmasını bekliyor.

MEMURLAR- Binlerce aday hala açıklanmayan KPSS sonuçları merakla bekleniyor. KPSS sonuçlarının bugün ÖSYM tarafından açıklanacağı tahmin ediliyor

KPSS sınav sonuçlarının bugün ÖSYM tarafından açıklanacağı tahmin ediliyor. 27-28 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı Ortaöğretim (lise) ve Önlisans sonuçlarını merak eden memur adayları sonuc.osym.gov.tr sitesi üzerinden takip edebilirler.

Kamu personeli seçme sınavı olarak da bilinen KPSS sonuçlarının 6 Ekim'de açıklanması beklenmekteydi. 15 Ekimde açıklanması beklenen Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı büyük bir merak konusu olmaktadır. Adaylar sınav sonuçlarını ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenebileceklerdir. T.C kimlik numaraları ve şifrelerini ilgili bölümde girerek sınav sonuçlarınızı kolayca öğrenebilirsiniz. Sınav sonuç belgelerinin adaylara gönderilmemesi nedeniyle sınava giren kişiler internet üzerinden sınav sonuçlarına ulaşabileceklerdir. İnternet üzerinden belli olan sonuç bilgilerinde adayların her teste vermiş olduğu doğru ve yanlış cevap sayısı ve sınavda almış olduğunuz puanlar bulunmaktadır.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR