BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,31
İŞ İLANLARI

KPSS şartı yok 10 bin polis alım tarihi belli oldu

10 bin erkek özel harekat polisi alınacak başvuru şartları belli oldu. Polis Meslek Eğitim Merkezleri'nde yetiştirilecek polis adayları için başvuru şartları ise şöyle...

Polis alımı başvuru şartları-2016 açıklandı. Polis Akademisine bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne özel harekat polisi yetiştirmek üzere alınacak 10 bin erkek öğrenci adayı için başvurular, 10 Ekim'de yapılmaya başlanacak.

Polis Akademisinin internet sitesinden yapılan açıklamada, Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne özel harekat polisi yetiştirmek üzere askerliğini yapmış ve 28 yaşından gün almamış olan en az lise veya dengi okul mezunlarından 10 bin erkek öğrenci adayı alınacağı belirtildi.

10 EKİM'DEN İTİBAREN BAŞLAYACAK

Açıklamada, başvuruların 10 Ekim'den itibaren Akademinin internet sitesinden online yapılabileceği bildirildi. Başvuranlar arasında fiziki yeterlilik ve mülakat sınavının yapılacağı da kaydedilen açıklamada, adaylardan istenecek belgeler ve aranan şartların başvuru tarihinden önce aynı sitede yayınlanacağı belirtildi.

İŞTE POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞINDAN YAPILAN AÇIKLAMA

Özel Harekat 19. Dönem POMEM Öğrenci Alım İlanı

Polis Akademisi'ne bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne Özel Harekat polisi yetiştirmek üzere askerliğini yapmış ve 28 yaşından gün almamış olan en az lise veya dengi okul mezunlarından 10.000 erkek öğrenci adayı alınacaktır.

Başvuranlar arasında fiziki yeterlilik ve mülakat sınavı yapılacaktır.

Polis Akademisi internet sitesinden yapılacak onlinebaşvurular 10 Ekimde başlayacaktır. Adaylardan istenilecek belgeler ve aranılan şartlar başvuru tarihinden önce aynı sitede açıklanacaktır.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR