BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
KPSS

KPSS önlisans/ortaöğretime girecek adaylara başarılar

2014 yılı KPSS önlisans ve ortaöğretim oturumları 27-28 Eylül'de (bu hafta sonu) yapılacak. KPSS'ye girecek tüm adaylara Memurhaber olarak başarılar diliyoruz. KPSS sorularını forumda tartışmaya ne dersiniz?

Kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımlarında kullanılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) önlisans ve ortaöğretim oturumları bu hafta sonu düzenlenecek. Bilindiği üzere KPSS iki yılda bir yapılıyor. 2012 yılında yapılan KPSS'yle birlikte birçok tercih yapıldı. Yapılan tercihlerde kurum ve kuruluşlarına açılan kadrolara yerleşenler kamu personeli olmaya hak kazandı. 27-28 Eylül tarihinde (bu hafta sonu) yapılacak KPSS puanının geçerliliği 2016 yılında yapılacak KPSS'ye kadar devam edecek. KPSS hazırlık aşamasında siz değerli okurlarımıza gerek deneme konusunda, gerekse pratik bilgi konusunda yardımcı olduk. Umarız yaptığımız çalışmalar sizlerin hazırlıklarına ışık tutmuştur.



Memurhaber.com ailesi olarak bu hafta sonu yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı'na girecek adaylara başarılar diliyoruz.

Memurhaber olarak bizde KPSS sınavlarını yakında takip ederek, soruları forumda tartışacağız.



Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR