BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,56
GÜNCEL

Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu'ndan Meral Akşener'e bayram ziyareti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle İYİ Parti lideri Meral Akşener'i Üsküdar'daki evinde ziyaret etti.

Koronavirüs önlemleri kapsamında b yıl partiler arası bayramlaşmalar video konferans şeklinde yapılırken, Millet İttifakı'nın iki büyük ortağı, yüz yüze bayramlaşmayı tercih etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle İYİ Parti lideri Meral Akşener'i Üsküdar'daki evinde ziyaret etti. Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren ziyaretin ardından Kılıçdaroğlu ve beraberindekileri kapıda uğurlayan Akşener, "Evimi ziyaret etmesi şereflendirdi bizi. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum" dedi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral  Akşener'e bayram ziyaretinde bulundu.  Kılıçdaroğlu, bugün öğle saatlerinde, beraberinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP  İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile birlikte, Akşener'in Üsküdar Beylerbeyi'ndeki evine geldi.  Meral Akşener, Kılıçdaroğlu ve beraberindekileri kapıda karşıladı. 

Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere CHP ekibi maske takarken, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in maske takmadığı görüldü...

 İçeride yaklaşık 1 saat 15 dakika kalan Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, daha sonra evden ayrıldılar. Kılıçdaroğlu çıkışta herhangi bir açıklama yapmadı. Kılıçdaroğlu ve beraberindekileri kapıda uğurlayan Akşener, "Evimi ziyaret etmesi şereflendirdi bizi. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum" dedi.