BIST 10.198
DOLAR 32,15
EURO 35,02
ALTIN 2.460,16
GÜNCEL

KEY alacağı olanlar için en yeni liste

Kısa adı KEY olarak bilinen Konut Edindirme Yardımı, hak sahiplerine ödeme yapılmasına ilişkin yeni bir liste yayımladı.

Hak sahiplerine yapılacak ödemeler, Kanun Hükmünde Kararname ile tespit edildi ve resmi gazetenin mükerrer sayısında yayımlandı.

TIKLA KEY LİSTESİNİ GÖR!


KEY ÖDEMELERİNİZİ ALMAK İÇİN UNUTMAMANIZ GEREKENLER

Ödemelerde T.C. kimlik numarasının ibrazı zorunlu olacak. Emlak Konut Gayrikenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin hazırladığı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahipleri Listesine yukarıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

ÖDEMELER ZİRAAT BANKASI'NDAN     

Kanun gereği Tasfiye Halinde T. Emlak Bankası AŞ tarafından bildirilen listelerdeki kişiler, alacakları KEY tutarlarını bugünden itibaren ''www.keyodemeleri.com'' internet sitesinde sorgulayabilecek.     

KEY ödemeleri, kimlik numarasıyla, yabancı uyruklu hak sahiplerine ise yabancı kimlik numarası/vergi kimlik numarası ile Ziraat Bankası'ndan yapılacak.     

Hak sahibinin ölmüş olması halinde, veraset ilamına istinaden yapılacak ödemelerde yasal mirasçıların tümümün aslen/vekaleten birlikte müracaat etmeleri veya miras ortaklığına temsilci atanması gerekiyor.

Bugünden itibaren 5 yıl içinde talep edilmeyen alacaklar Hazineye irat kaydedilecek.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR