BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,65
GÜNCEL

Kan donduran anne vahşeti! Önce düşürmek için ilaç içti sonra boğarak öldürüp attı! Sonda kendisi de...

BAĞCILAR'dan gelen haber kan donduran cinsten... 6 aylık hamile olduğu sırada bebeğini düşürmek için ilaç kullanan ve yaşadığını fark ettiği bebeğini boğarak öldürüp atan kadın gönderildiği cezaevinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı ve burada hayatını kaybetti.

BAĞCILAR'da, evlilik dışı ilişkisinden 6 aylık hamile olduğu iddia edilen Merve Cemiloğlu, bebeğini düşürmek için ilaç kullanarak kendi imkanlarıyla doğum yaptı. 

Dehşete düşüren olay, 13 Eylül'de, Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; 23 yaşındaki Merve Cemiloğlu, evlilik dışı ilişkisinden 6 aylık hamile olduğu sırada, bebeğini düşürmek için ilaç kullandı. İlacın etkisiyle, evinde kendi imkanlarıyla doğum yapan Cemiloğlu, yaşadığını fark ettiği bebeğini elleriyle boğarak öldürdü.

Daha sonra bebeği bir poşete koyarak evinin çevresindeki boş bir alana sakladı. Bir süre sonra durumu fark eden ailesi, Merve Cemiloğlu'nu polise ihbar etti. Boğaz ağrısı şikayetiyle Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden Cemiloğlu, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Geçen pazar günü, kaldığı cezaevinde rahatsızlanan Cemiloğlu, doğuma bağlı olarak geçirdiği komplikasyonlar sonucu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kadının cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından dün gece, defnedilmek üzere memleketi Batman'a gönderildi.