BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
GÜNCEL

Kadınlara İŞKUR'dan evde 1000 TL kazanma fırsatı! Proje hayata geçti

Türkiye İş Kurumu, çalışma hayatına katılamayan ev kadınlarına yönelik yeni bir projeyi devreye aldı. Kadınlar, projeyle birlikte 1000 TL kazanma imkanına kavuştu.

Çeşitli nedenlerden dolayı çalışma hayatına katılamayan kadınlara müjde... İŞKUR yeni projesiyle kadınlara evden 1000 lira kazanma imkanı sağlıyor. Ev hanımlarının iş hayatına kazandırılması için evde paketleme projesi hayata geçti. Peki  İŞKUR evde paketleme başvurusu nasıl yapılıyor, süreç nasıl ilerliyor? İşte yanıtı ve yeni projeyle ilgili diğer ayrıntılar...

Evde paketleme işi yapmak isteyenlerin, adreslerine en yakın İŞKUR şubesine giderek kayıt yaptırmaları gerekiyor. Ayrıca kayıttan önce ise İŞKUR evde ek iş başvuru formunu doldurmak gerekiyor. Başvuru yapanların eğitim sertifika belgeleri İŞKUR meslek danışmanı tarafından kayıt edilecek. Paketleme işi geldiğinde ise İŞKUR başvuranın cep telefonuna mesaj gönderecek. Farklı el işleri için gelen teklifi kabul eden kadınlar evde 3-4 saatlik çalışmalar ile bin liranın üzerinde gelir elde edebilirler.

Başvuru nasıl yapılıyor?
İŞKUR evde iş imkanı fırsatından yararlanmak isteyen ev hanımları ilgili ilanın yayımlanması ile beraber kendilerine en yakın İŞKUR şubesine giderek İŞKUR evde ek iş başvuru formu dolduracak.

Bu form doldurulurken formu dolduran ev hanımının eğitim sertifika belgeleri ve belgeleri meslek danışmanı tarafından kayıt edilecek. Bunun ardından iş başvuru formu dolduran kadının cep telefonu ve iletişim bilgileri kayıt edilecek.