BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
İŞÇİ

Kadıköy'de davullu zurnalı 1 Mayıs kutlandı!

Türk-İş, Türkiye Kamu-Sen ve İşçi Partisi ile çeşitli sivil toplum kuruluşu üyeleri, kortej eşliğinde Kadıköy İskele Meydanı'ndaki miting alanlarına yürüdü.

MEMURLAR- Türk-İş, Türkiye Kamu-Sen ve İşçi Partisi ile çeşitli sivil toplum kuruluşu üyeleri, kortejle 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Kadıköy İskele Meydanı'ndaki miting alanına geldi.

Ellerindeki döviz ve pankartlarla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde toplanan grup, daha sonra sloganlar atarak Tıbbiye Caddesi üzerinden Kadıköy İskele Meydanı'na yürüdü.

Güvenlik önlemlerinin arttırıldığı ve etrafı polis bariyerleriyle çevrilen miting alanında dedektör köpeklerle arama yapıldı. Katılımcılar, daha sonra oluşturulan polis noktalarında üstleri aranarak miting alanına alındı. Mitinge katılanlar, davul zurna eşliğinde halay çekti.

Miting nedeniyle İskele Meydanı'na çıkan cadde ve sokaklar trafiğe kapatıldı. Yol üzerindeki araçlar da trafik polisleri tarafından çekildi.

Vapurlarla Avrupa yakasına geçmek isteyen vatandaşlar, sefer iptalleri nedeniyle diğer toplu ulaşım araçlarına yönlendirildi.

Bu arada, TEM Çamlıca gişelerde güvenlik noktası oluşturan polis ekipleri, şehir dışından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için İstanbul'a giriş yapmak isteyen bazı araçları durdurdu. Ekipler, kontrollerin ardından araçların geçişine izin verdi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR