BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
GÜNCEL

İşte geleceğin otomobilleri!

Yakın gelecekte yollarda göreceğimiz bu otomobiller sizi çok şaşırtacak. Futuristik tarzıyla kendine hayran bırakan bu otomobiller farklı tasarım ve özellikleriyle ön plana çıkıyor.

İşte geleceğin otomobilleri!

1) Splinter Kuzey Carolina Devlet Üniversitesi’de Joe Harmon tarafından tasarlanan araç tamamen ahşaptan! Güvensiz gibi görünebilir ancak araç standart trafik kazalarında sıradan bir otomotivle aynı şekilde hasar alıyor.

İşte geleceğin otomobilleri!

2)Smart Forjeremy Tasarımcı Jeremy Scott hem kullanışlı hem şık olan bu araca kanatlar ekleyerek imzasını atmış. Aracın temel konsept amacı, özel modifikasyonların kolay adapte edilebildiği bir kişisel otomobil modeli yaratmak. Herkesin kafasındaki araç modelini kolayca tasarlayıp fabrika çıkışlı sipariş edebileceği bu teknoloji sayesinde gelecekte herkesin araç tasarımı değiştirilebilen telefon kapaklarından farksız olacak.

İşte geleceğin otomobilleri!

3)Airpod Bu araç Fransız Andraud ve Tessie tarafından çevre dostu olacak şekilde tasarlandı. Ancak maalesef Airpod ekolojiye zarar vermeyen bir araç haline gelemedi. Geliştirmeler sürüyor. İlk başarılı prototipin, otomotiv yakıtlarını sonsuza kadar değiştireceği öngörülüyor.

İşte geleceğin otomobilleri!

4) BIOME Mercedes’in basın açıklamasında Mercedes-Benz BIOME ‘un doğadan ilham alınarak tasarlandığı ve üretildiği andan son anına kadar ekosistem içerisine entegre olduğu belirtildi.