BIST 10.173
DOLAR 32,21
EURO 35,10
ALTIN 2.473,31
GÜNCEL

İşte 2014 KPDK'da alınan tüm kararlar

Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) 2014 yılı ilk toplantısı sona erdi. Peki KPDK toplantısından çıkan yeni karalar neler? 4/C'liler, üniversiteli işçiler ve memurlar için hangi kararlar alındı?

İşte 2014 KPDK'da alınan tüm kararlar

C.BAKANLAR KURULU KARARI VEYA GENELGE HAZIRLANAN KONULAR1. 4/B'li hamile personele gece nöbeti ve gece vardiyası verilmemesi,2. Fazla çalışmaya ilişkin Bakanlık Genelgesi yayımlanması.MUAYENE ÜCRETLERİNE REKOR ZAM! İŞTE ZAMLI YENİ MUAYENE ÜCRETLERİMİLYONLARCA MEMURA BİR DERECE VE DİSİPLİN AFFI GELİYOR!

İşte 2014 KPDK'da alınan tüm kararlar

Toplantıda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından dile getirilen ve seçimden sonra hayata geçirileceği duyurulan konular şu şekildedir:MUAYENE ÜCRETLERİNE REKOR ZAM! İŞTE ZAMLI YENİ MUAYENE ÜCRETLERİMİLYONLARCA MEMURA BİR DERECE VE DİSİPLİN AFFI GELİYOR!

İşte 2014 KPDK'da alınan tüm kararlar

Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) 2014 yılı ilk toplantısı sona erdi.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığındaki Reşat Moralı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlık yaptı.MUAYENE ÜCRETLERİNE REKOR ZAM! İŞTE ZAMLI YENİ MUAYENE ÜCRETLERİMİLYONLARCA MEMURA BİR DERECE VE DİSİPLİN AFFI GELİYOR!

İşte 2014 KPDK'da alınan tüm kararlar

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve kamuda yetkili sendikaların genel başkanlarının katıldığı toplantı, basına kapalı yapıldı.MUAYENE ÜCRETLERİNE REKOR ZAM! İŞTE ZAMLI YENİ MUAYENE ÜCRETLERİMİLYONLARCA MEMURA BİR DERECE VE DİSİPLİN AFFI GELİYOR!