BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
GÜNCEL

İstanbul'da yarın okullar tatil mi? Vali açıkladı

İstanbul'da yarın okullar tatil mi sorusuna İstanbul Valisi Vasip Şahin'den açıklama geldi. İstanbul Valiliği yarın yani 20 Şubat cuma günü okulları tatil edecek mi akşam karar verecek.

MEMURLAR - İstanbul'da yarın okullar tatil mi sorusu canlı yayında İstanbul Valisi Vasip Şahin 'e soruldu. 20 Şubat cuma günü okulların tatil olup olmayacağına İstanbul Valiliği akşam yapacağı değerlendirmeyle karar verecek. İstanbul Valisi Vasip Şahin son dakika açıklamayı A Haber canlı yayınında yaptı.

İSTANBUL VALİLİĞİ AKŞAM KARAR VERECEK

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'da yarın okullar tatil olur mu sorusuna ' Bu konuda dikkatli davranıyoruz. Bugünkü hava tahminlerine göre yarın böyle bir ihtiyaç doğmayabilir ama bunu tatil olmayacak, ya da tatil olabilir gibi algılanmasın. Akşam bu konuda tam kararı vereceğiz.' dedi

Vasip Şahin, günlerdir kesik olan elektrikler için de 'planlanmayan elektirk arızalarında vatandaşın bilgilendirilmesi gerekiyor. Çözüm için gayret sarfetmelerini istiyoruz. Şirketler zaman zaman yetersiz kalıyor.' dedi.

YARIN 20 ŞUBAT CUMA GÜNÜ BU İLLERDE TATİL

TOKAT'TA 20 ŞUBAT OKULLAR TATİL

Tokat ilinde yoğun kar yağışı sebebiyle yarın yani 20 şubat cuma günü okullar tatil edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, yaptığı açıklamada, kentte kar yağışı ve olumsuz havanının etkili olduğunu söyledi. Yazıcı, ulaşımda yaşanabilecek sıkıntılar gözönüne alınarak, yarın okulların il genelinde tatil edildiğini bildirdi.

ÇORUM VALİLİĞİ : 20 ŞUBAT CUMA GÜNÜ OKULLAR TATİL

Çorum 'da kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Kargı ve Bayat ilçeleri dışında il merkezi ve 11 ilçede 20 Şubat cuma günü okullar tatil edildi. Çorum Valiliği 'nden yapılan yazılı açıklamada, etkili kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kar tatili kararı alındığı duyuruldu. Çorum Valiliği Kargı ve Bayat ilçeleri dışında il genelindeki Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde 20 Şubat tarihlerinde okulların tatil edilmesini kararlaştrdı. Kargı ve Bayat ilçeleri dışında il genelindeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de aynı süre içerisinde idari izinli sayılacağı belirtilen açıklamada, Kargı ve Bayat ilçelerinde kar yağışı olması halinde söz konusu iki ilçe için durumun yeniden değerlendirileceği kaydedildi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR