BIST 10.427
DOLAR 32,27
EURO 35,11
ALTIN 2.476,37
GÜNCEL

İstanbul'da domuz gribi alarmı! Ölü sayısı 3'e çıktı

Domuz gribi şüphesiyle Dr. Lütfi Kırdar eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan 2 kişi hayatını kaybederken, aynı hastanede domuz gribi şüphesiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 3’e çıktı.

İstanbul, Kartal'da domuz gribi şüphesiyle Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde domuz gribi şüphesiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 3’e çıktı.

Halk arasında domuz gribi olarak bilinen H1N1 virüsü şüphesiyle Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Remziye T.(46) ve Mustafa C.A.(87) isimli vatandaşların hayatını kaybettikleri öğrenildi.

Volkan B. isimli vatandaşın ise aynı şüpheyle hastaneye geldiği ve tedavi altına alındığı öğrenildi. 

3 KİŞİ DOMUZ GRİBİ ŞÜPHESİYLE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne domuz gribi şüphesiyle gelen 3 kişi tedavi altına alındı. 

Domuz gribi şüphesiyle Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelen 3 kişinin tedavi altına alındığı öğrenilirken hastaların bulunduğu kısmın karantinaya alındığı belirtildi. Domuz gribi şüphesi nedeniyle hastane çalışanlarına, hasta vatandaşlara ve yakınlarına maske dağıtıldı. Halk arasında domuz gribi olarak bilinen H1N1 virüsü şüphesiyle hastaneye gelen 3 kişinin tetkiklerinin sürdüğü ifade edildi.

TEDAVİ ALTINA ALINDI AMA....


Hastaneye 10 gün önce solunum yolları enfeksiyonu ve yüksek ateş şikayetiyle başvuran 57 yaşındaki Sabri Ö. domuz gribi şüphesiyle tedavi altına alındı. Sabri Ö. dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.46 yaşındaki Remziye T. adlı kadın ise 6 Ocak akşamı yüksek ateş ve nefes darlığı şikayetiyle Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne başvurdu.

DOMUZ GRİBİ BELİRTİLERİ VAR


39.1 derece ateşle hastaneye gelen Remziye T.'de ilk belirlemelere göre domuz gribi belirtilerine rastlandı. Durumu ağır olan Remziye T'nin tahlilleri Ankara'ya gönderildi.
Remziye T. Acil Servisteki yoğun bakım ünitesine alındı.

ÖLÜ SAYISI 3'E ÇIKTI


Remziye T.'nin ardından 87 yaşındaki Mustafa C.A. da aynı şikayetle hastaneye başvurdu. Domuz gribi belirtileri görülen Mustafa C.A. da Acil Servisteki yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Durumları kötüleşen Mustafa C.A. dün akşam saat 20.00 sıralarında, Remziye T.'de saat 23.00 sırlarında hayatını kaybetti. Böylelikle hastanede ölü sayısı 3'e yükseldi.

BİR KİŞİNİN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR


44 yaşındaki Volkan B.'nin ise tedavisi Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ana binasındaki yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor.

BAKIRKÖY'DE 3 KİŞİ TEDAVİ ALTINDA


Solunum yolları enfeksiyonu ve yüksek ateş şikayetiyle dün gün içinde Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne gelen 3 kişi, domuz gribi şüphesiyle tedavi altına alındı. 3 hastanın bulunduğu bölüm karantinaya alınırken personele, hasta ve hasta yakınlarına maske dağıtıldı. Domuz gribi şüphesi taşıyan hastaların tetkikleri devam ediyor.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR