BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.285,22
İŞ İLANLARI

İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı yayımladı

İstanbul Üniversitesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere öğretim üyesi alacak. İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi alım şartları neler, başvurular ne zaman? Ayrıntılar haberimizde...

İstanbul Üniversitesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere öğretim üyesi alım ilanı yayımladı.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemizin aşağıda ismi yazılı birimine, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri, 28.01.1982 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği"nin ilgili maddeleri ve "istanbul Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atama Yönergesi" uyarınca Yardımcı Doçent kadrosuna eleman alınacaktır. Yardımcı Doçentlik Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Sınava girecekleri yabancı dili belirten dilekçelerini, özgeçmişlerini. Doktora Belgesini, Yayın Listelerini, Bilimsel Çalışma ve yayınları kapsayan 4 adet PDF formatında hazırlanmış olan CD ile birlikte ilgili birime şahsen başvurmaları gerekmektedir.

NOTLAR:

1 İlan edilen unvan için Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şarttır.

2 Adayların 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinin tüm şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir.

3 ilan edilen bu kadroya müracaat edecek erkek adayların askerlik yönünden Mahkeme veya bakaya durumunda olmamaları gerekmektedir.

4 Başvurular ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün içinde ilgili birime yapılacaktır.

5 Müracaatlar şahsen yapılacaktır. Posta ile başvuru kabul edilmeyecektir.

6 Kadroya müracaat edecek adayların, Üniversitemizin ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının internet sitesinde yer alan istanbul Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atama Yönergesine göre Bilimsel Yayınlarının puanlandırılmış tablolarını eklemeleri gerekmektedir.

7 ilanımıza http://www.istanbul.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir.

DUYURULUR EDEBİYAT FAKÜLTESİ ANABİÜM DAU UNVANI ADEDİ AÇIKLAMA

Leh Dili ve Edebiyatı YARD.DOÇ. 1 Türkiye-Polonya ilişkileri üzerine bilimsel çalışmalar yapmış olmak.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR