BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.398,59
İŞÇİ

İçişleri Bakanlığı çalışanlarının sorunları masada

İçişleri Bakanlığı çalışanlarının sorunları çalıştay konusu oluyor. Büro Memur-Sen'in düzenlediği çalıştayın sonuçları toplu sözleşme masasına taşınacak.

Büro Memur-Sen, İçişleri Bakanlığı çalışanlarının sorunlarını ve çözüm önerilerini düzenleyeceği çalıştayda masaya yatıracak. Büro Memur-Sen, çalıştayın sonunda sorunlarla ilgili oluşturacağı raporu bakanlık yetkililerine iletilecek ve toplu sözleşme masasına taşıyacak.

İŞTE BÜRO SEN'İN ÇALIŞTAY DUYURUSU

Kamu çalışanlarının sorunlarının çözümü için çalışmalarına devam eden genel yetkili sendika Büro Memur-Sen, İçişleri Bakanlığı çalışanlarının sorunlarına ve çözüm önerilerine yönelik çalıştay düzenliyor. Bakanlık ve bakanlığa bağlı kurumlarda çalışan personelin sorunlarının masaya yatırılacağı çalıştay, 20 Nisan'da Ankara'daki Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Merkezi'nde yapılacak. Çalıştayın sonunda sorunların ve çözüm önerilerin yer aldığı bir rapor hazırlanacak. Büro Memur-Sen raporu, sorunların çözümü için bakanlıktaki yetkililere iletecek ve toplu sözleşme masasına taşıyacak.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR