BIST 10.342
DOLAR 32,24
EURO 34,77
ALTIN 2.460,96
İŞÇİ

Hedef, 11 milyon işçiye ulaşmak!

Sendikasız işçi sayısının çok fazla olduğunu belirten Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, bütün işçilere ulaşmak istediklerini söyledi. İnternetin ve sosyal medyanın gücünden yararlanmak istediklerini belirtti.

MEMURHABER.COM-NESRİN YILMAZ/ANKARA

Mahmut Arslan, sosyal medyanın gücünün farkında. Artık herkesin internet yoluyla habere ulaştığını belirten Hak-İş Başkanı, bu yolla bütün işçileri sendikaya davet etmek istiyor.

 
"Milyonlara ulaşmak istiyoruz. 11 milyon civarında sigortalımız var. Bu sigortalı işçilere doğrudan ulaşmak istiyoruz. Onlara HAK-İş üyesi olmaları için çağrı yapmak istiyoruz. Bütün işçi ve emekçilere ulaşmak istiyoruz. İşçilere sosyal medyayı kullanarak ulaşmayı hedefliyoruz. Çünkü artık internet çağındayız ve teknolojiyi kullanmak zorundayız. İşçiler bize gelebilir ya da biz onlara gidebiliriz."
 
Bunun için internetin ve sosyal medyanın gücünden yararlanmak istediklerini belirten Mahmut Arslan, twitter'da etkili olmayı planlıyor. Mahmut Arslan, @hakismahmutisimli twitter adresinden işçilerin kendisine ulaşmalarını bekliyor.

 

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR