BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18
GÜNCEL

Hande Sarıoğlu'ndan olay yaratan poz 'Temel içgüdü'! "Bize mesir macunu gönderin"

Hande Sarıoğlu YouTube üzerinden Ertan Süzgün ile yaptığı programda yaptıklarıyla sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Bu kez Instagram'da paylaştığı 'Temel İçgüdü' pozuyla gündeme gelen Sarıoğlu, bu paylaşımın hemen ardından partneri Ertan Süzgün için Manisalılardan 'mesir macunu' istedi.

Hande Sarıoğlu oryantal dansı sonrası Habertürk'teki işinden gönderilmesiyle gündem olmasının ardından YouTube'da Ertan Süzgün ile yapmaya başladığı programda tavırları ve kıyafetleriyle sansasyon yaratmaya devam ediyor. Hande Sarıoğlu, Instagram sayfasında, sık sık giymeyi tercih ettiği file çoraplarıyla çekildiği fotoğrafı 'Temel İçgüdü' notuyla paylaştı. Temel İçgüdü pozuyla sosyal medyada etkileşimini yükselten Hande Sarıoğlu, iddialı paylaşımının ardından bu kez de programdaki partneri Ertan Süzgün'e mesir macunu yedirdiği ve Manisalı izleyenlerine 'Mesir macunu gönderin' mesajı verdiği videosuyla olay yarattı.

Temel İçgüdü filminde, başrol Sharon Stone'un meşhur 'oturma' sahnesinden esinlenerek verdiği pozunu paylaşan Hande Sarıoğlu'nun fotoğrafına binlerce yorum ve beğeni geldi. 

"Aşk koltuğumuzda seni beklerken bebeğim"

Programdaki partneri Ertan Süzgün, Sarıoğlu'nun fotoğrafına 'Abla sen tek mi kaldın' diye yorum yaptı. Sarıoğlu da bu yoruma kayıtsız kalmadı ve "Aşk koltuğumuzda seni beklerken bebeğim" diye yanıt verdi.

 "Bize mesir macunu gönderin"

Her hafta farklı bir temayla programı sunan ikili, izleyicilerini sürekli şaşırtıyor. Hande Sarıoğlu, son olarak Instagram hesabından paylaştığı videoda partneri Ertan Süzgün'e mesir macunu yedirdi ve Manisalılara seslenerek "Bize mesir macunu gönderin" diye mesaj verdi.