BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,00
ALTIN 2.325,63
GÜNCEL

Haluk Levent yangın felaketinde helikopter için bağış gönderenlere tek tek teşekkür etti! İşte o isimler...

Orman yangınlarıyla mücadelede öne çıkan isimlerden Haluk Levent, kurucusu olduğu AHBAP'a helikopter kiralamak üzere bağış gönderenlere Twitter'dan tek tek teşekkür etti.

TÜRKİYE'yi saran orman yangınında topladığı bağışlarla helikopter kiralayarak yangınlara önemli ölçüde müdahale edilmesini sağlayan AHBAP Derneği'nin kurucusu olan ünlü şarkıcı Haluk Levent, pek çok bağışçının isminin gizlenmesini istediklerini ancak bu yardımları herkesin bilmesi ve örnek olması gerektiğini düşündüğü için paylaşacağını ifade ederek, bu isimlerle ilgili her bağış yaptıklarında tweet atarak tek tek teşekkür etti.

Toplumsal olaylara duyarlılığıyla ve yaptığı yardımlarla bilinen sanatçı Haluk Levent, bu kez kendisi için yardım istedi. Kollarında ve ayak diz kapaklarında egzama-sedef benzeri bir sorun olduğunu belirten Levent, takipçilerine, "Haydi şimdi sıra sizde. Bulun şu tedaviyi" diye seslendi.

"Haydi şimdi sıra sizde. Bulun şu tedaviyi"

Levent, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Şu anda kollarımda ve ayak diz kapaklarımda egzama-sedef benzeri bir şey var. Vücuduma yayılmadan tedavisini yaptırmak istiyorum. Bir türlü olmadı. Bir yerlere gittim, merhemler fayda etmedi. Haydi şimdi sıra sizde? Bulun şu tedaviyi. Kaşınıyor. 1 yıldır kaşınıyor mübarek."

İşte Haluk Levent'in tek tek teşekkür ettiği o bağışçılar...