BIST 10.257
DOLAR 32,22
EURO 34,74
ALTIN 2.402,15
GÜNCEL

Hafta sonu sınav var: 2014 Askeri Liseler Sınavı

2014 Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulu’nda öğrenim görecek öğrencileri seçme sınavı, 20 Nisan 2014 Pazar günü yapılacaktır. Eğitim yazarımız Ekrem Aytar 2014 Askeri Liseler Sınavı'na ilişkin detayları kaleme aldı.

MEMURLAR- 2014 Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulu’nda öğrenim görecek öğrencileri seçme sınavı, 20 Nisan 2014 Pazar günü tüm yurtta saat 9:30’da gerçekleştirilecektir. Ortaokulların 8. sınıflarında öğrenim görmekte olan öğrenciler, ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan sınava 10 Şubat-7 Mart 2014 tarihleri arasında müracaat etmişlerdi. Sınava müracaat eden öğrenciler, sınav giriş belgelerini müracaatta kendilerine verilen şifre ve T.C. kimlik numaraları ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinebileceklerdir.

Öğrenciler sınava gider ilken siteden aldıkları bu fotoğraflı Sınava Giriş Belgesi’ni ve T.C. kimlik belgesi ya da pasaportlarını da yanlarında bulundurmak zorundadır. ÖSYM’nin sitesinden alınacak sınava giriş belgeleri renkli veya siyah beyaz olabilecektir. Aday öğrencilerin sınava girmeden önce sınava girecekleri binayı ve salonu daha önceden gidip görmeleri sınav günü istenmeyen olumsuzlukların yaşanmasına mani olacaktır. Bu belgeleri yanında bulundurmayan aday kesinlikle sınava alınmayacaktır.

Ekrem Aytar'ın yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN!

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR