BIST 10.562
DOLAR 32,25
EURO 35,00
ALTIN 2.477,26
GÜNCEL

Giresun'da askeri helikopter düştü 7 şehit!

GİRESUN'da dün facia yaşandı. Hava şartları nedeniyle Ramazan Bayramı ziyaretinden dönen askeri helikopter düştü. 7 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Giresun'da askeri helikopterin düşmesine ilişkin açıklama yaptı. Canikli, kazanın nedeninin tamamen olumsuz hava koşullarına bağlı olarak düştüğünü ve 7 kişinin şehit olduğunu açıkladı.

Canikli, Giresun Devlet Hastanesi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün saat 17.15 sularında 15 kişiyi taşıyan Skorsky tipi helikopterin Tohumluk mevkisinde kötü hava şartları nedeniyle özellikle yoğun sis ve kötü hava şartları nedeniyle düştüğünü, 7 kişinin şehit olduğunu belirtti.

İŞTE HELİKOPTER KAZASINDA HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ

Olayda Yarbay Sadettin Şahin ve eşi Nihal Şahin, helikopter pilotu Yüzbaşı Hilmi Özer, Tuğgeneral Doğru'nun eşi Nuran Doğru, kızı Berrin Doğru, Binbaşı Ünal Bayhan'ın eşi Didem Bayhan ve Tuğgeneral Doğru'nun emir astsubayı Adem Kara'nın eşi Sema Kara hayatını kaybetti.

Tuğgeneral Mustafa Doğru, Binbaşı Ünal Bayhan ve çocukları Erdal, Işıl Bayhan, Üstçavuş Cemalettin Çoban, Uzman Çavuş Adem Kara, Pilot Üsteğmen Yüksel Kandemir ve Teknisyen Ast. Çavuş Muhammet Bedek ise yaralandı.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR