BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,77
ALTIN 2.435,62
GÜNCEL

Giresun emniyetinde 80 polisin yeri değişti!

Giresun Emniyet Müdürlüğü'nde aralarında emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin de olduğu yaklaşık 80 polisin görev yerlerinde değişikliğe gidildi.

MEMURLAR- 17 Aralık büyük rüşvet yolsuzluk operasyonlarının ardından Türkiye'nin bir çok yerinde ki emniyet müdürlüklerinde başlatılan görev yeri değişikliğinde Giresun'da 80 polis memuru il içerisinde ki emniyet müdürlüğüne bağlı başka birimlere atandı. Görev yerleri değiştirilen, şube müdürlerinin de aralarında bulunduğu polis memurlarının çoğunluğunun, İstihbarat, KOM ve TEM birimlerinde görev yapan emniyet mensuplarından olması dikkat çekti.

Giresun Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen ilk tayin furyası 15 Mart tarihinde Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak ile başlamıştı. 15 Mart tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan atama kararnamesine göre, Giresun eski Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınmış, yerine Polis Başmüfettişi Uğur Öztürk atanmıştı.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR