BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
İŞ İLANLARI

Gebze Teknik Üniversitesi'nden öğretim üyesi ilanı

Gebze Teknik Üniversitesi öğretim üyesi ilanı yayımladı. Başvuru şartları neler? Kimler başvurabilir? Detaylaer haberimizde...

Gebze Teknik Üniversitesi kendi bünyesinde istiham etmek üzere öğretim üyesi ilanı yayımladı.

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, 2547 sayılı Kanun uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

Söz konusu kadrolar süreli statüde olup, 2547 sayılı Kanun'un 23. maddesinde belirtilen şartlar ile Üniversitemiz Senatosu'nun 09/07/2008 tarih ve 2008/07 oturum sayılı kararında belirtilen Akademik Yükseltme ve Atamalarda Kullanılacak Asgari Koşullara haiz adayların, başvuracakları Anabilim Dalı ve başlıca araştırma eserini belirttikleri müracaat dilekçelerine özgeçmişlerini, 1 (bir) adet fotoğraflarını, nüfus cüzdan suretlerini, bilimsel yayınlarını, kongre-konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları ve eğitim-öğretim faaliyetlerini kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayı ilgili Dekanlığa teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT:(*) : 04/12/2008 tarih ve 27074 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Yükseköğretim Kuramlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik" uyarınca, İngilizce ders verebiliyor olmak.

Son Başvuru Tarihi:

İlanımızın Süresi, Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gündür.

Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvurunun kabul edilmesi için, Üniversitemiz "Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri Yönergesi (AYDEK)" kapsamında, değerlendirme kurulunun olumlu görüşü gerekmektedir. (Adayların, anılan Yönerge kapsamında başvuru öncesi veya başvuru sırasında dilekçe ve 1 (bir) adet başvuru dosyası ile birlikte AYDEK Kuruluna iletilmek üzere, Üniversitemiz Yazı İşleri Müdürlüğü'ne başvuru yapmaları gerekmektedir.)

Örnek Dilekçe (indirmek için tıklayınız.)

Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Başvurular, ilgili Dekanlıklara şahsen yapılacaktır.

Adaylar, müracaatla ilgili her türlü bilgiyi ilgili birimlerden sağlayabilirler.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR