BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,74
ALTIN 2.488,83
GÜNCEL

Futbolda yaşanmış unutulmaz en ilginç olaylar!

Futbol dünyasından en ilginç olayları sizler için derledik. Seri haline rakibini ısıranlardan, sahaya bomba atılan maçlara, maçta telefonlar oynayanlardan, aslında hiç atmadıkları golle maç kazananlara kadar tüm ilginçlikler sizi bekliyor.

İşte sizin için derlediğimiz futbol tarihinin en ilginç olayları.

HAKEM YÖNETTİĞİ MAÇTA TOTTENHAM GOLÜNE SEVİNDİ!

Tottenham'ın, 3 Kasım 2015'te Aston Villa'yı ağırladığı karşılaşmada, yeşil sahalarda görmeye alışık olmadığımız bir şey yaşanmıştı. Mousa Dembele, henüz üçüncü dakikada ev sahibini 1-0 öne geçirmiş ve sevinmeye başlamıştı. Tottenhamlılar'ın sevincine eşlik eden bir başka isim olması ise ortalığı karıştırmıştı. Normalde golü yarı sahaya koşarak onaylaması gereken hakem Mike Dean, el işaretleriyle Dembele'nin golüne sevinmiş ve uzun süre gündemde kalmayı başarmıştı.

TRİBÜNE KÖPEK FIRLATMAK!

Arjantin bölgesel ligi ekiplerinden Club Sportivo Bella Vista forması giyen Enzo Jimenez, futbol tarihine geçecek bir kırmızı kart görmüştü. Sahaya giren köpeği boğazından tutarak tribüne fırlatan futbolcuya kırmızı kart gösterilmişti. Kulüp ise oyuncuya verilen ceza sonrasında sözleşmesinin dondurulduğunu açıklamıştı.

SAHAYA EL BOMBASI ATILDI!

Asya Şampiyonlar Ligi'nde İran ekibi Sepehan, Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'yi konuk etmişti. Ancak bu karşılaşma bir süre oynanamadı çünkü sahaya el bombası atılmıştı! İki takım oyuncuları arasında çıkan bir tartışma sırasında bir oyuncu yere eğilerek sahaya atılan maddeyi saha dışına doğru gönderdi. Maddenin el bombası olduğu ise yere tekrar temas ettiğinde patladığında anlaşıldı.