BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
GÜNCEL

Foto muhabirleri yılın en iyi fotoğraflarını belirliyor! İşte 2020'ye damga vuran olaylara ait fotoğraflar

AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin Türkiye ve dünya gündemini etkileyen en önemli fotoğrafları arasından seçilecek görseller arasında, üç kategoride "Yılın Fotoğrafları" belirlenecek.

Birleşmiş Milletler (BM) nezdinde meşru Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti'nin (UMH), başkent Trablus’un güneyindeki Hafter milislerine karşı bütün cephelerde başlattığı “Barış Fırtınası Operasyonu” sürdü. UMH birlikleri, operasyon kapsamında başkentin güneyindeki Selahaddin bölgesinde, Hafter milisleri ile çatıştı.

Van'ın Bahçesaray ilçesinde üzerine çığ düşen minibüsün bulunduğu bölgede kalanları arama çalışmaları devam ederken, ekiplerin üzerine de çığ düştü. 42 kişinin öldüğü felakette, karlar altında kalan arkadaşının yeleğini alan bir asker, gözyaşlarına hakim olamadı.

 Konya’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısı konulan yüzlerce kişinin sağlığına kavuşturulduğu Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde, bir sağlık çalışanının uzun süredir yüzünde takılı bulunan koruyucu gözlüğünün buğulandığı gözlendi.