BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.402,43
GÜNCEL

Erdoğan ve Obama'dan krittik görüşme

Paris'te bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama ile bir araya geldi. İkili bu ay içinde 2. kez yüz yüze görüşmüş oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Obama Fransa'nın başkenti Paris'teki İklim Değişikliği Zirvesi'nde bir araya geldi. Bu, Erdoğan ve Obama'nın son bir ay içinde yaptığı ikinci yüz yüze görüşme oldu.

Görüşmenin yaklaşık 1 saat sürmesi bekleniyor. İki lider görüşmeden sonra basının karşısına geçecek. Bu, Erdoğan ve Obama'nın son bir ay içinde yaptığı ikinci yüz yüze görüşme oldu. İki lider en son Antalya'da düzenlenen G20 zirvesi kapsamında görüşmüştü.

UÇAK KRİZİNİ TELEFONDA KONUŞMUŞLARDI

Öte yandan iki lider son olarak Rusya'ya ait Su-24 tipi savaş uçağının Türk F-16'ları tarafından düşürülmesinin ardından bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti.

ERDOĞAN DAHA SONRA KATAR'A GİDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikili temaslar çerçevesinde, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İtalya Başbakanı Matteo Renzi, Lübnan Başbakanı Tamam Selam'ı da kabul edecek. Programının tamamlanmasının ardından Erdoğan öğle saatlerinde Fransa'dan ayrılarak Katar'a hareket edecek.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR