BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
GÜNCEL

Engelli genç kıza istismar rezaleti! Hastaneye gidince öğrendi

Fatih'ten şoke eden bir son dakika haberi geldi... Şizofreni hastası ve yüzde 80 engeli bulunan genç kız aynı sokakta oturdukları kişi tarafından hamile kaldı. İğrençliğin ortaya çıktığı skandal olayda çarpıcı ayrıntılar var. Engelli ve şizofreni hastası genç kızın ailesi tarafından hastaneye götürülmesinin ardından istismarcı hakkında 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Engelli kardeşine cinsel saldırıda bulunup birde alıkoyan gence dava açıldı. İğrenç olay geçtiğimiz günlerde İstanbul Fatih'te meydana geldi. 28 yaşındaki F.T., yüzde 80 engelli olduğu için bu nedenle 25 yaşındaki kardeşi A.T., ablasına vasi olarak atandı. İddiaya göre F.T., mahallede yalnız gezdiği zamanlarda bir çocukla tanışmış, genç adam ise cinsel arzuları için engelli kıza görüşmeye başlamıştı. İşte çarpıcı son dakika haberinin ayrıntıları;

HASTANEDE HAMİLE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Söz konusu durumu bilen engelli kızın kardeşi ise genç adama ablasının peşini bırakması için sözlü beyanda bulunmuştu. Kardeş A.T'nin sözünü dinlemeyen B.Ö, ise engelli kızla birliktelik yaşamaya devam etmişti. Geçtiğimiz günlerde bir sağlık problemi nedeniyle hastaneye götürülen engelli F.T.'nin hamile olduğu belirlendi. Kardeş A.T, ablasının engelli olduğunu bu nedenle çocuk sahibi olmaması gerektiğini belirterek kürtaj formunu imzaladı.

ENGELLİ KIZIN VASİ KARDEŞİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Geçirdiği operasyon sonrası engelli kızın tecavüze uğradığı gerekçesiyle A.T., savcılığa suç duyurusunda bulundu. Engelli ablasının cinsel anlamda istismar eden B.Ö.'nün cezalandırılmasını talep etti. İhbar üzerine olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca alınan son dakika kararıyla soruşturma başlatıldı.

CİNSEL SALDIRIDAN 20 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Bir hastanede şizofreni tedavi gören engelli kızın ifadesi alınamazken B.Ö., gözaltına alındı. F.T.'yi sevdiğini, her şeye rağmen evlenmek istediğini ileri süren genç adam hakkında dava açıldı. Hazırlanan iddianamede beden ve ruh bakımından kendisini savunamayacak olan mağdureye karşı birden fazla nitelikli cinsel saldırı, yine aynı mağdureye karşı cinsel amaçlı birden fazla alıkoyma suçlarını işlediği anlatıldı.