BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
GÜNCEL

Emniyet'ten yeni daire başkanlığı!

TÜRKİYE'de yaşanan göçmen kaçakçılığının önüne geçmek isteyen emniyet yeni bir müdürlük kurmaya hazırlanıyor. Peki emniyet yaşanan göçmen sorunuyla ilgili nasıl bir mücadele izleyecek. Detaylar haberimizde...

TÜRKİYE her gün bir göçmen faciasına tanık oluyor. Suriye'deki savaştan kaçan göçmenler Türkiye'ye sığınarak olarak görüp Avrupa'ya ulaşmaya çalışıyor. Avrupa hayali kuran göçmenler ise Türkiye'de kaçakçılığa maruz kalıyorlar. Emniyet ise bu durumun önüne geçmek için yeni bir müdürlük kurmaya hazırlanıyor.

Suriye'de yaşanan savaştan kaçmak için yola çıkan ve Avrupa hayali kuran göçmenlerin yolu Türkiye'den geçiyor. Göçmenler Avrupa hayali kurarkan Türkiye'de zorluk yaşıyor. Emniyet ise bunun önüne geçebilmek için yeni bir müdürlük kurmaya hazırlanıyor.

EMNİYET GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞIYLA MÜCADELE İÇİN MÜDÜRLÜK KURUYOR

Emniyet, Türkiye'de yaşanan göçmen kaçakçılığının önüne geçmek için yeni bir formül deniyor. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele Dairesi Başkanlığı kurulacak.

KARAR ONAYLANDIKTAN SONRA MÜCADELE BAŞLAYACAK

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde Göçmen Kaçakçılığıile Mücadele Dairesi Başkanlığı kurulması için başlatılan çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Söz konusu düzenleme, İçişleri Bakanlığı tarafından Bakanlar Kurulu'na gönderilecek. Kararın en kısa sürede Bakanlar Kurulu'nda imzadan çıkmasının beklendiği, kadro tahsisi ve diğer işlemlerin tamamlanmasının ardından yeni daire başkanlığının hizmete başlayacağı öğrenildi.

Öte yandan göçmen kaçakçılığı ile mücadele için hayata geçirilecek yasal düzenlemelere ilişkin ön çalışmalar da Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülecek.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR