BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
GÜNCEL

Ehliyet sınavı sonuçları açıklandı mı 12 Aralık 2015

Ehliyet sınav sonuçları bugün saat 15.00'dan sonra meb.gov.tr'de... 12 Aralık 2015 ehliyet sinavi sonuçlarınızı TC kimlik numarası ile öğrenebilirsiniz.

12 Aralık ehliyet sınavı sonuçlarının bugün saat 15.00'dan sonra meb.gov.tr sitesinden sorgulamaya açılması bekleniyor. Sınava giren adaylar ehliyet sınavı sonuçlarını meb.gov.tr sitesinden sorgulama ekranı aracılığıyla öğrenecek.

12 Aralik ehliyet sinavi sonuçları TC numarası ile öğrenilecek. 12 aralık tarihindeki ehliyet sınavına giren adaylar için bugün sonuçları öğrenme günü. MEB ehliyet sınavı sonuçları sorgulama ekranını bugün kullanıma açacak.

SİSTEM DEĞİŞİYOR!

12 Aralık ehliyet sınavı soruları ve cevapları 15 aralık tarihinde meb tarafından yayınlanmıştı. 2015 yılının son ehliyet sınavı ile birlikte artık sistem de değişiyor.

GÜVENLİK KODUNA DİKKAT

Ehliyet sınavı sonuçlarını sorgulama işlemi için öncelikle meb.gov.tr sitesine girmeniz gerekiyor. Ehliyet sınav sonucu sorgulama işleminiz için tıkladığınızda karşınıza yukardaki resimdeki gibi bir ekran gelecektir. Bu sorgulama ekranında bulunan kutucuklardan ilkine T.C. kimlik numaranızı yazmalısınız. İkinci kutucuğa ise sizlere verilen güvenlik kodunu girmelisiniz. Bütün bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde yazdıktan sonra ise “Tamam” butonuna basarak ehliyet sınav sonucunuzu sorgulamış ve öğrenmiş olursunuz.

Ehliyet sınavı sonuçlarının saat kaçta açıklanacağı belirtilmedi. Sonuçları açıklandığı anda bu haberde bulacaksınız ve yukardaki link aracılığıyma meb.gov.tr sitesinden sonuçları sorgulama yapabileceksiniz.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR