BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.465,78
GÜNCEL

Eğitim-Bir Sen Türkiye buluşması

Eğitim-Bir Sen ve Memur-Sen tarafından düzenlenen “Türkiye Buluşması” programı İstanbul’un fethinin 561. yıldönümü dolayısıyla yoğun ilgi gördü. Eğitim yazarımız Ekrem Aytar, düzenlenen programdaki izlenimlerini yazdı.

MEMURLAR- Eğitim-Bir Sen ve Memur-Sen tarafından düzenlenen “Türkiye Buluşması” programı İstanbul’un fethinin 561. yıldönümünde, “Medeniyetimiz ve Büyük Türkiye Yolunda Eğitim-Fetih ve Gençlik” başlığı altında İstanbul’daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programın yapılacağı yere, program saatinden bir hayli önce gelmiştik. Programa başbakanın da katılacağı davetiyede belirtiliyordu. Bu nedenle yoğun bir katılımın gerçekleşeceği beklentisi kongre merkezi etrafında alınan güvenlik önlemlerinden de belli oluyordu. Davetiyesi olmayanlar kongre merkezine alınmadı. Davetiye kontrol noktasında beklerken, yanımıza bir vatandaş yaklaşıp, “Davetiyeleri nereden aldınız?” diye sordu. Belli ki vatandaş semtine geleceği afişlerle ilân edilen başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek istiyordu. Soruya cevap olarak bu toplantının öğretmenlerle ilgili olduğunu ve eğitimle ilgili kişilere önceden davet yapıldığını anlattık. Vatandaş pek anlam veremese de programa davetiyesi olmayanların giremeyeceğini anlayarak hüzünlendi.

Ekrem Aytar'ın yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN!

Yorumlar 3 Yorum
ÇOK OKUNANLAR