BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
İŞÇİ

Doğum izninde son dakika haberleri-Doğum izni 22 Aralık

Doğum izninde son dakika haberleri. Doğum izni 2014'te kaç ay olacak? Doğum izni Resmi Gazete'de yayınlandı. Peki yeni doğum izni paketi neler içeriyor?

Resmi Gazete'de doğum izni kaç gün olarak belirlendi? İşte 22 Aralık doğum izni son dakika gelişmeleri. 22 Aralık'ta doğum izni kaç ay oldu? 22 Aralık 2013 Cumartesi doğum izni haberleri.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, kamuoyuna yansıdığı kadarı ile kadın istihdamı ve doğurganlık hızının artırılmasına yönelik bir çok çalışmalar yapmaktadır. Yıl içerisinde bu çalışmalara yönelik olarak kamuoyunda daima “doğum izni” sürelerinin artırılacağı yönündeki haberler ön plâna çıktı. Çalışanlar konunun sanki yasalaşmış gibi kamuoyuna sunulmasından pek de hoşnut değil. Özellikle doğum yapacak çalışanlar kendi durumları hakkında net bilgi almak istiyorlar.

Konu ile ilgili olarak Sevilay Kaymaksız adlı okuyucumuzun sorusu şöyle; “ www.memurhaber.com okuyucusuyum ve yorumlarınızı, bilgi güncellemelerinizi yakinen takip etmeye çalışıyorum. Özel sektörde çalışıyorum ve 24 haftalık hamileyim. En son elimde olan bilgi “doğum izni” süresinin 16 haftadan (Yürürlükteki kanuna göre 4 aydır.) 24 haftaya (6 aya) çıkarılması önerisi idi. Durum hala aynı mıdır ? Konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.”

EKREM AYTAR'IN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR