BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
GÜNCEL

Diyarbakır'dan acı haber: 3 asker şehit

DİYARBAKIR'ın Sur ilçesinde çıkan çatışmalarda, PKK'lı teröristler tarafından 3 askerimiz şehit edildi. TSK yaptığı açıklamada 3 askerin şehit olduğunu 3 askerinde yaralandığını açıkladı.

DİYARBAKIR'ın Sur ilçesinden acı haberler gelmeye devam ediyor. Sur ilçesinde PKK'lı teröristler ve güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu. Öte yandan bugün Sur'un 6 mahallesinde ve 1 caddesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Teröristlerin dün gece başlayıp, sabah saatlerine kadar yasaklı olmayan mahallelerinde hendek kazdığı ve barikat kurduğu Sur ilçesinde 57’nci gününe giren sokağa çıkma yasağının genişletilmesinin ardından çatışmalar devam ediyor.

Çatışmaların yoğun olarak devam ettiği Sur ilçesinde acı haberler bugün de gelmeye devam ediyor. Genelkurmay'ın yaptığı açıklamada 3 askerin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TSK SUR İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

"27 Ocak 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu dördü ağır olmak üzere altı kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, durumu ağır olan silah arkadaşlarımızdan üçü kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuşlardır. Yaralı silah arkadaşlarımızın tedavilerine devam edilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz."

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR