Devlet dairesinde büyük skandal!
Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden Nazlı Hasan ismi ile profil açan ve kendisini bayan olarak tanıtan meçhul bir şahıs , facebook üzerinden sapıklık yapanları deşifre ediyor.
Çekmiş olduğu kamera görüntülerini kendi profilinde yayına veren N.H "Bu pislikleri tüm Türkiye görsün izlesin." diye de görüntülerin altına not düşüyor.
N.H.'nin tuzağa düşürdüğü kişilerden biriside devlet memuru O.D.
Bağlı olduğu devlet kurumunda mesai saati içerisinde sapıklık yapan bu kişinin facebook profilinde ise "Eğitim Görevlisi" yazıyor. Eğer bu kişi gerçekten eğitim görevlisiyse , öğrencilerimizin nasıl bir zihniyetle karşı karşıya olduğunu sizlere de göstermek istedik.
Ayrıca yine bu haber aracılığı ile Facebook gibi paylaşım sitelerine üye olan okurlarımıza , tanımadıkları kişilerle sanal ortam üzerinden yazışmanın ve arkadaşlık kurmanın ne kadar tehlikeli boyutlara ulaşabileceğini gözler önüne sererek uyarıda bulunmak istedik.
Devlet memurlarının görev yaptığı kurum ve kuruluşlarda Facebook ve diğer paylaşım sitelerine girmelerini yasaklayacak bir tedbirin devlet tarafından acil olarak alınması ve bu gibi sitelerin yasaklanması en kalıcı çözümdür.
memurhaber.com olarak bu haber ve görüntüler için bir kez daha izleyicilerimizden özür dileyerek devletin resmi kurumlarını göreve çağırıyoruz.
Lütfen devlet dairelerinde facebook , diğer paylaşım siteleri ve oyun siteleri gibi yerlere devlet memurlarının erişimleri engellensin. Ayrıca bu haber umarız hala aramızda dolanan bu sapık zihniyetteki insanların devlet kurumlarından uzaklaştırılmasına vesile olur. Yine okurlarımızın internet ve sosyal paylaşım sitelerini kullanırken ne denli dikkatli davranmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatmış oluruz.