BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.523,49
GÜNCEL

Cumhuriyet resepsiyonu Atatürk'ün çiftliğinde!

Mahkemenin yürütmeyi durdurma kararına rağmen tamamlanan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisindeki yeni cumhurbaşkanlığı binası 29 Ekim Resepsiyonu'na ev sahipliği yapacak.

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk kez ev sahibi olacağı 29 Ekim resepsiyonu için gönderilmeye başlanan davetiyelerde Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi üzerine yapılan ve kamuoyunda "Aksaray" olarak tanımlanan bina "Cumhurbaşkanlığı Beştepe" olarak tanıtıldı.

Yeni binada yapılacak resepsiyon için gönderilen davetiyeyle birlikte ayrıntılı bir kroki de yer aldı. Buna göre davetliler resepsiyonun yapılacağı binaya doğrudan araçlarıyla gidemeyecek.

Davetiyede resepsiyonun yapılacağı AOÇ arazisi üzerine yapılan bina için "Cumhurbaşkanlığı (Beştepe)" ifadesi kullanıldı.

Davetiye ile birlikte gönderilen krokide de araçların hangi kapıdan yerleşkeye gireceği ve hangi kapıdan çıkış yapacağı konularında bilgi verildi. Krokide ana binada yapılacak "Resepsiyon alanı, "Şoförlerin bekleyeceği otopark alanı" ile resepsiyon alanının hemen yanında yer alan "Araç inme ve binme noktalarıyla" ilgili bilgiler yer aldı.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR