BIST 9.569
DOLAR 32,46
EURO 34,50
ALTIN 2.474,52
GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sağlık için spor çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı bakan ve danışmanları ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde farklı zamanlarda oynadığı basketbol maçlarından derlenen video paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Sağlık için spor yapmak çok çok önemli. Ben de haftada üç gün spor yapmaya gayret ediyorum. Harekette bereket vardır." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın paylaşımında, bazı bakan ve danışmanları ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde farklı zamanlarda oynanan basketbol maçlarından görüntüler de yer aldı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde farklı zamanlarda oynanan basketbol maçlarında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan yer almıştı.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR